15/03/2014

Couple Chocolates Cookies Contest by akugadishijabista.blogspot.com

                                     
                                                

                                          ~   Couple Chocolates Cookies Contest by                                akugadishijabista.blogspot.com ~  

                                                    Feel free to join? Grab here


Assalamualaikum and hy. for this entry, i would like to review one page. actually, ni entry giveaway yang aku  join tapi tergerak hati nak review page online shop ni.


Barang yang dijual semuanya cantik belaka. waaa, serious talk. mmg cantik lah, GHIJABSTER SUITE ni ada jual pakaian such as blouses, sweaters, T-shirts,skirts, long pants, fashion shoes pun ada. And now, barangan hangat yang dijual ialah KAIN COTTON VIETNAM. Corak cantik, warna pun matching and sesuai untuk semua. Other than, ada jugak jual SWEATERS. super awesome gilaaa. warna dia memang cantik (model pun boleh tahan cun la) hahaha.. BLOUSES pun ada. tak boleh tahan lah tengok album ni. Selama ni, aku cuma jeling and pendamkan je untuk beli stuff fashion sbb tk tau cara pembayaran and one more thing, im still 14 years old. hahahaha. And, finally....... TOP KOREAN STYLE SWEATER Haaa, yg ni yg paling aku suka. cantik sangat sangat sangat sangat. Rekaan baju yg menarik.

 Jom lah join dan meriahkan lagi Giveaway ni. Pemenang dipilih berdasarkan Top refferal x1 dan Random.org/ Best review. Harapan untuk dapat top refferal tersangatlah nipis. Tapi, untuk dapat random.org lagilah nipis. hehehe. Tapi tak salah mencuba. and tak rasa menyesal pun review page ni sebab manalah tau, 7 tahun akan datang nanti aku jadi salah seorang 'pemborong' Ghijabster suite ni. hahahaha. Lastly, semoga Ghijabster ni terus maju dan mendapat sambutan dari banyak pihak. Good luck !

End - 15 April 2014

Linkies facebookies i want chocolate cookies.  hahahaha

CHECK IT OUT !

2 comments:

  1. assalamualaikum..terima kasih join segmen ni.. :'D ➜ Couple Chocolates Cookies Contest by akugadishijabista.blogspot.com.. jom ajak ramai2 join and wish you good luck! :)

    btw, thanks for the review :D dear, nanti tinggalkan url fb kat entry GA blog sy yea..thanks :)

    ReplyDelete
  2. alright noted dear ;) btw sy akan blogwalking and follow semua peserta bila blogger dh sihat. :')

    ReplyDelete